מסע טעימות חוויתי ומסקרן במקומות הטעימים ביותר ברהט!

הזדמנות נדירה לגלות קולינריה בדואית  עשירה, מגוונת ואותנטית. העסקים ברהט מצליחים לשמר את השימוש בחומרי גלם איכותיים ומסורתיים, תוך יצירת עסקים קולינריים מרהיבים עם ניחוחות וטעמים שקשה לדמיין. חווית הטיול ברהט היא לא משהו שאתם מכירים, והאוכל ברהט יחשוף אתכם לעיר הייחודית הזאת, לטעמים ולמרקמים האנושיים המרתקים.

בכל תחנה יחכה לכם סרטון תדמית של העסק, ובנוסף, ההמלצות של דוד ייקחו אתכם לעסקים מסקרנים, ולהדרכות אינטראקטיביות בנקודות עניין ברהט. בואו לפגוש את האנשים שעושים את רהט!

.כל מסלולי הטעימות בטוחים ומותאמים לימי קורונה, ועומדים בתקני התו הסגול.
במקרה של סגר יינתן החזר כספי מלא, למעט 5% עמלת סליקה

TA  אין ישיבה במקום | ההגשה בכלים אקולוגיים | מספר המקומות מוגבל

אם ילדים מצטרפים – מצוין! ממליצים לקנות כרטיס טעימות לכל אחד. כל כרטיס מקנה 5 טעימות ייחודיות.
בכל תחנה ניתן יהיה לקנות אוכל נוסף במקום, אך לא ניתן יהיה לרכוש טעימות.

פאטמה - פרח המדבר

המפית ברהט

מה תקבלו:

קבב עסיסי מסורתי, נצלה על פחמים בליווי סלט על האש – עגבניות , חצילים ופלפלים קלויים על הגריל – איטליז הדרום, קבב אלחגוג

גבינת עפיק (אבן יוגורט) מסורתית בדואית מגורדת לשמן זית מקומי עם פיתה בדואית קלאסית. טעימת “דיבס” דבש ענבים מסורתי ומוקפד לצד קפה מהביל וחזק, תערובת קפה ייחודית למקום – תבליני טיבה 

עוף בצלייה איטית, ממולא בעלי גפן בעשייה מקומית. בליווי שני רטבים בעבודת יד – עוף אבו אנואר

טעימת מקלובה מנצחת – עסיסית ומלאה בטעמים. זוכת פרס המקלובה של תורכיה מבין 200 מקלובות מכל העולם – הבית של האלה 

“סומסומייה” – מצע שומשום פריך, שעליו שלל אגוזים ופירות יבשים. ובנוסף “מכתום” – חומר גלם וממתק בדואי לפי השיטה הקדומה המסורתית – תמר והל, אירוח ביתי

וגם – באפליקציה של האירוע תמצאו סרטונים על כל אחת ואחת מהתחנות, שמספרים את הסיפור הייחודי של כל מקום. 

עלות סיור: 120 ₪ לאדם

שעות פעילות

איטליז הדרום – קבב אלחגוג: שבת 10:00-17:00
תבליני טיבה: שבת 10:00-17:00
עוף אבו אנואר: שבת 10:00-17:00
הבית של האלה, אירוח ביתי: שבת 10:00-17:00
תמר והל, אירוח ביתי: שבת 10:00-17:00